Minta Nay Toe Video Nih Mipi Lau Lak In A Tuah Dih Hna

Kan kawlram minta hna lak ah tar thlok lo le hngakchia thlok lo nih an uar bakmi cu zuksin le video lei minta Nay Toe bak hi si ko. A nuh ping ngia lei rian a ttuannak ah mipi lei thazaang peknak zong full bak in a hmu tu si bantuk in minthan nak le hlawh tlinnak zong a hmu bak ve fawn i a rian ttuannak thei par a simi academy laksawng zong a hmu cang fawn.

Zei bantuk character i a can zong ah mipi duh ning in le thiam tak tak in lem can thiammi a si caah kawlram khoi ka hmun paoh ah thazaang petu mipi fek bak in a nei fawn. Cun tu lio kan kawlram minta hna lak zong ah hlawh tlinnak le minthan nak a hmu bikmi minta bak a si ko ti usi law kan palh lem fawn lai lo.

A luan ciami March ni 15 ah khan academy minta Nay Toe nih a mah lem a can venak ‘Tattoo’ timi zuksin zatka piah hram an thok ni bak ah a mah thazaang petu mipi hna cu mak tak tak in surprise a tuah ve hna. Zei bantuk surprise dah a tuah hna tiah cun Tamada zuksin piah nak zung ah a rak zoh tu hna mipi cu ruah lo piin surprise a hei tuah hna mi te khi si ko.

Mah Tamada zuksin zungah zuksin a rak zoh tu mipi hna zong nih ruah lo piin Nay Toe an vun hmuh dut cu an lau kho tak tak ve. Minta Nay Toe hi kan chim cia bang tulio kan kawlram minta hna lak ah min thannak le hlawh tlinnak a hmu bak ve i chaw le va rumnak zong a nei bak ko nain tuni caan tiang nupi a neih rih lomi belte hi cu soisel ding a um pah ve.

Video zohnak: https://youtu.be/_Gk7EqoSfKg?t=4

 

 

Releated Post